KALLEŞ TERÖRİSTLERE PASİNLER TOKADI

KALLEŞ TERÖRİSTLERE PASİNLER TOKADI

Erzurum’un Pasinler ilçesinde gece geç saatlerde terör örgütü mensuplarınca İlçe Emniyet Müdürlüğüne roket atarlı saldırı yapıldı.

Erzurum’un Pasinler ilçesinde gece geç saatlerde terör örgütü mensuplarınca İlçe Emniyet Müdürlüğüne roket atarlı saldırı yapıldı.
Edinilen bilgilere göre; bugün saat 01.40 sıralarında Pasinler İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne terör örgütü mensuplarınca roket atarlı ve silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırı sonrası çatışma yaklaşık yarım saat sürdü. Sıcak çatışmanın ardından Erzurum’dan gelen özel harekat polisleriyle İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce ilçede geniş çaplı operasyonlar başlatıldı.
Olay sonrası Pasinler Kaymakamlığı sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, saldırı sonrası her hangi can ve mal kaybının olmadığı bildirildi. Olay yerine giden Erzurum Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, saldırı hakkında bilgi alarak, arama çalışmalarına katıldı.
Öte yandan çatışma seslerini duyan vatandaşlar, İlçe Emniyet Müdürlüğüne koştu. Yaklaşık bir saat Emniyet Müdürlüğü’ne yakın bir yerde bekleyen vatandaşlar, polis memurlarına “Yapılabilecek bir şeyimiz varsa söyleyin yapalım. Canımız bu devlete kurban olsun.” diyerek emniyet mensuplarına moral verdiler. Daha sonra polisin dağılmalarını istediği vatandaşlar Emniyet Müdürlüğü’nden ayrıldılar.

KAYMAKAMLIKTAN İLÇE HALKINA TEŞEKKÜR
 
Pasinler’de 15.08.2015 tarihinde saat 01.40 sularında terör örgütü mensupları tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğümüze yapılan roket atarlı saldırı sonucunda her hangi can ve mal kaybı yaşanmamıştır. Çıkan çatışma sonrası İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ekipleri ve özel harekat polislerimizce ilçede geniş çaplı operasyonlar başlatılmıştır.
Roket atarlı saldırı sonrası ilçe halkımız da devletinin yanında olduğunu bir kez daha göstermiştir. Ülkemizde ve bölgemizde oynanmak istenen bölücülük oyuna vatandaşlarımız gelmemiştir ve gelmeyecektir. Duyarlı halkımıza duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz.”


Cemaat kanalında SKANDAL HABER !!!

Cemaat kanalında PKK'lılar şehit olarak gösterildi

Bugün TV'nin haberinde öldürülen teröristlerle ilgili kullanılan "şehadet" ifadeleri dikkat çekti.


Bugün TV'nin Sultanbeyli'de polis merkezine bombalı saldırıyı düzenleyen ve Beyazıt Çeken'i şehit eden PKK'lı 3 teröristin kimliklerinin tespit edildiğine ilişkin skandal bir haber yayınlandı.

Haberde teröristlere ilişkin bilgiler gösterilirken, "şehadet tarihi" kısmı dikkat çekti. Kanalın hiçbir hassasiyet göstermeden bu görüntüleri yayınlaması tepki topladı.


Tüm Türkiyemizin zor günler geçirdiği, şehitlerimize ağladığımız şu günlerde birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışan vatan hainlerini M.vesselam Haber Ekibi olarak LANETLİYRUZ. !!!

Haber: MV

Gazetelerde Bugün | 15 Ağustos Cumartesi

Gazetelerde Bugün | 15 Ağustos Cumartesi

Hürriyet: Ya Bahçeli ya Saray

Sabah: Cibilliyetlerinin ne olduğu görüldü

Vatan: Sistem Değişti

Zaman: MEB'in hukuksuz uygulamaları Danıştay'da

Cumhuriyet: İmralı'ya giden bakan kim?

Taraf: Yetki gaspı


1. Hürriyet: Ya Bahçeli ya Saray


2. Bir Seçim 7 Soru
3. Cibilliyetlerinin ne olduğu görüldü

4. Beni Başkan Yapın
5. Sistem Değişti


M.vesselam Haber Ekibi

Diyanet'ten Camilere 'Feda' Hutbesi



Davutoğlu’nun “Evlatlarımızı da kendimizi de feda etmeye hazırız” açıklaması Diyanet’i de harekete geçirdi. Camilere gönderilen “feda hutbesi”nde, “Milli ve manevi değerlerimize karşı fedakârlık; din, vatan, bayrak için candan, anadan, yardan geçebilmektir” denildi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun “Evlatlarımızı da kendimizi de feda etmeye hazırız” açıklamalarının ardından Diyanet İşleri Başkanlığı dün Cuma namazlarında okutulmak üzere din görevlilerine “feda hutbesi” gönderdi.
Diyanet İşleri Başkanlığı’nın her hafta cuma namazlarında din görevlileri tarafından okunmak üzere gönderdiği hutbelerin bu haftaki konusu “İmanın Tezahürü: Fedakârlık ve İsar” olarak belirlendi. Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve “Kardeşlerim!” ifadesiyle başlayan hutbede “Milli ve manevi değerlerimize karşı fedakârlık, yeri geldiğinde din için vatan için bayrak için, ezan için, namus için ve yarınlarımız için candan, anadan yardan geçebilmektir” ifadeleri yer aldı.
‘Feda’ hutbesinin, Başbakan Davutoğlu’nun “Teröre karşı sivil inisiyatif” toplantısında yaptığı konuşmadaki, “Sizler ve bizler gerektiğinde bu vatan, bu vatanın birliği, bu milletin huzuru, gelecek nesillerin geleceğinin parlak olması için evlatlarımızı da kendimizi de feda etmeye hazırız” sözlerinden sonra gelmesi ise dikkat çekti.

Fedakârlığın huzuru

Hutbede ayrıca, “Günümüzde niceleri yavrusu, anne - babası, yakınları komşuları, kardeşleri ve kutsal değerleri için feda göstermesi gerektiğinde bundan uzak durabilmektedir” denilerek fedakârlığın getirdiği ‘huzur ve bereket iklimi’ anlatıldı.

Hakkari'de Çatışma: 3 Askerimiz Şehit


Hakkari'de PKK ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 3 asker şehit oldu, biri ağır 6 asker de yaralandı.
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde asker ve PKK'lılar arasında çatışma çıktı. Güvenlik güçlerine roketatar ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırıda 3 askerin şehit olduğu bildirildi. 

Yaralı askerlerin durumu kritik

Çatışmada yaralanan 6 askerden 2'si ilk müdahalenin ardından Van'a sevk edildi. Helikopterle Van'a getirilen yaralı askerler, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Dursun Odabaş Tıp Merkezinde tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Çatışmanın devam ettiği bölgeye takviye kuvvet gönderildiği ve hava destekli operasyon başlatıldığı belirtildi.

Genelkurmay Başkanlığı açıklaması

Saldırıya ilişkin TSK'dan yapılan açıklamada;
"14 Ağustos 2015 tarihinde saat 16.40'ta Hakkâri ili Yüksekova Dağlıca Bölgesinde operasyon halindeki birliklerimize Bölücü Terör Örgütü mensubu bir grup teröristtarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırıda bulunulmuştur. Birliklerimiz derhal saldırıya karşılık vermiş, ancak saldırıda Kahraman üç personelimiz şehit olmuştur. Biri ağır olmak üzere altı Kahraman personelimiz yaralanmış, yaralı personelimiz derhal helikopter ile hastaneye tahliye edilmişlerdir." denildi.

Erdoğan'dan Özel'e başsağlığı telefonu

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, telefonla arayarak, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel’e 3 askerin şehit olmasından, 6 askerin de yaralanmasından duyduğu derin üzüntüyü dile getirdi, aziz şehitler için Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailelerine, millete ve Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı diledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaralı askerler için ise acil şifalar dilediği belirtildi.
TSK ve AA