KALLEŞ TERÖRİSTLERE PASİNLER TOKADI

KALLEŞ TERÖRİSTLERE PASİNLER TOKADI

Erzurum’un Pasinler ilçesinde gece geç saatlerde terör örgütü mensuplarınca İlçe Emniyet Müdürlüğüne roket atarlı saldırı yapıldı.

Erzurum’un Pasinler ilçesinde gece geç saatlerde terör örgütü mensuplarınca İlçe Emniyet Müdürlüğüne roket atarlı saldırı yapıldı.
Edinilen bilgilere göre; bugün saat 01.40 sıralarında Pasinler İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne terör örgütü mensuplarınca roket atarlı ve silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırı sonrası çatışma yaklaşık yarım saat sürdü. Sıcak çatışmanın ardından Erzurum’dan gelen özel harekat polisleriyle İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce ilçede geniş çaplı operasyonlar başlatıldı.
Olay sonrası Pasinler Kaymakamlığı sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, saldırı sonrası her hangi can ve mal kaybının olmadığı bildirildi. Olay yerine giden Erzurum Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, saldırı hakkında bilgi alarak, arama çalışmalarına katıldı.
Öte yandan çatışma seslerini duyan vatandaşlar, İlçe Emniyet Müdürlüğüne koştu. Yaklaşık bir saat Emniyet Müdürlüğü’ne yakın bir yerde bekleyen vatandaşlar, polis memurlarına “Yapılabilecek bir şeyimiz varsa söyleyin yapalım. Canımız bu devlete kurban olsun.” diyerek emniyet mensuplarına moral verdiler. Daha sonra polisin dağılmalarını istediği vatandaşlar Emniyet Müdürlüğü’nden ayrıldılar.

KAYMAKAMLIKTAN İLÇE HALKINA TEŞEKKÜR
 
Pasinler’de 15.08.2015 tarihinde saat 01.40 sularında terör örgütü mensupları tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğümüze yapılan roket atarlı saldırı sonucunda her hangi can ve mal kaybı yaşanmamıştır. Çıkan çatışma sonrası İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ekipleri ve özel harekat polislerimizce ilçede geniş çaplı operasyonlar başlatılmıştır.
Roket atarlı saldırı sonrası ilçe halkımız da devletinin yanında olduğunu bir kez daha göstermiştir. Ülkemizde ve bölgemizde oynanmak istenen bölücülük oyuna vatandaşlarımız gelmemiştir ve gelmeyecektir. Duyarlı halkımıza duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz.”